Airconditioning

Airconditioning

Airconditioning installeren in de regio Heiloo, Haarlem of Noordwijk? Bij Swart Electrotechniek bent u aan het juiste adres!

Steeds meer mensen laten tegenwoordig een airco in de slaap-, woonkamer of op het kantoor installeren. Met een airconditioning kunt u in de zomer uw huis of kantoor heerlijk koel houden en sommige airco's hebben ook de mogelijkheid  om te verwarmen, waardoor u op de koudere dagen ruimtes die koud zijn, juist kunt verwarmen. Moderne airconditionings zijn tegenwoordig energiezuinig en zorgen voor zuivere lucht en daarmee een gezonde leefomgeving. Combineert u uw airco ook nog eens met zonnepanelen, dan kunt u daarmee zelfs besparen op uw energierekening. Bent u op zoek naar een installateur voor airconditioning? Neem dan contact met ons op!

De voordelen van airconditioning:

verkoeling icon

Verkoeling

Airconditioning is in eerste instantie bedoeld om uw woning of kantoor te koelen en zal daardoor dus ook meestal in de zomer gebruikt worden om een aangenaam klimaat in uw woning te creëren.

warmte icon

Warmte

Tegenwoordig zijn er veel airco's die bepaalde gedeeltes van uw woning of kantoor ook kunnen verwarmen. Op deze manier kunt u in uw woning of kantoor dus het gehele jaar door het klimaat controleren.

schone lucht

Schone lucht

Moderne airco's zijn tegenwoordig ook vaak voorzien van een luchtzuiveringsfunctie, waarmee pollen, stof en bijvoorbeeld nare luchtjes via een filter worden verwijderd. De airconditioning zorgt dan dus ook voor schonere lucht.

Welke airconditioning moet ik kopen?

Er zijn verschillende soorten airco's van verschillende merken. U kunt hierbij denken aan mobiele airco's, split-unit airco's en monoblock airco's. Welke airco voor u het meest geschikt is hangt bijvoorbeeld af van de ruimte die u wilt koelen. Wilt u met de airco ook kunnen verwarmen? Welke mogelijkheden zijn er om de airco te installeren?  Wij adviseren u graag over de airco die voor u het meest geschikt is. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige monteurs geven u graag het juiste advies.

Wat kost airconditioning?

xx

Hoe werkt airconditioning?

Een airco bestaat uit een binnen- en een buitenunit. De binnenunit zuigt de warme lucht van binnen in uw woning aan en geeft deze af aan de warmtewisselaar. De warmtewisselaar is verbonden met de buitenunit en zorgt ervoor dat de lucht gekoeld wordt en weer naar binnen geblazen wordt, waardoor de binnenruimte wordt gekoeld. De warme of koude lucht die overblijft verdwijnt via de buitenunit weer naar de buitenlucht.

Wij werken o.a. met de volgende merken airconditioning:

logo Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Alles wat u verder nog wilt weten over airconditioning?

Alle antwoorden op uw vragen over airconditioning vindt u in onze kennisbank. Neem gerust een kijkje. Zijn uw vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op!

Wilt u airconditioning in uw woning of kantoor laten installeren?
Bel of mail ons voor meer informatie, advies of een offerte.