Airconditioning

Airconditioning

Zelf het ideale klimaat in uw woning of kantoor controleren? Laat airconditioning installeren door Swart!

Steeds meer mensen laten tegenwoordig een airco in de slaap-, woonkamer of op het kantoor installeren. Met een airconditioning kunt u in de zomer uw huis of kantoor heerlijk koel houden en sommige airco's hebben ook de mogelijkheid  om te verwarmen, waardoor u op de koudere dagen ruimtes die koud zijn, juist kunt verwarmen. Moderne airconditionings zijn tegenwoordig energiezuinig en zorgen voor zuivere lucht en daarmee een gezonde leefomgeving. Combineert u uw airco ook nog eens met zonnepanelen, dan kunt u daarmee zelfs besparen op uw energierekening.

De voordelen van airconditioning:

verkoeling icon

Verkoeling

Airconditioning is in eerste instantie bedoeld om uw woning of kantoor te koelen en zal daardoor dus ook meestal in de zomer gebruikt worden om een aangenaam klimaat in uw woning te creeeren.

warmte icon

Warmte

Tegenwoordig zijn er veel airco's die bepaalde gedeeltes van uw woning of kantoor ook kunnen verwarmen. Op deze manier kunt u in uw woning of kantoor dus het gehele jaar door het klimaat controleren.

schone lucht

Schone lucht

Moderne airco's zijn tegenwoordig ook vaak voorzien van een luchtzuiveringsfunctie, waarmee pollen, stof en bijvoorbeeld nare luchtjes via een filter worden verwijderd. De airconditioning zorgt dan dus ook voor schonere lucht.

Wij werken o.a. met de volgende merken airconditioning:

logo Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Wilt u airconditioning in uw woning of kantoor laten installeren?
Bel of mail ons voor meer informatie, advies of een offerte.

arrow_drop_up arrow_drop_down