Laadpalen

Laadpaal installeren?

Laadpaal aan huis voor de regio Heiloo, Haarlem of Noordwijk? Bij Swart Electrotechniek bent u aan het juiste adres!

Elektrisch rijden is de toekomst en het wordt ook steeds betaalbaarder. Steeds meer mensen kiezen daarom voor het rijden in een duurzame elektrische auto, zowel voor zakelijke- als privékilometers. Swart Electrotechniek is gecertificeerd om vakkundig laadpalen bij u thuis of bij uw kantoor te installeren en wij kunnen u uiteraard ook deskundig adviseren over de vele verschillende laadpalen die er tegenwoordig zijn. Bent u op zoek naar een laadpaal bij u thuis of op kantoor in de regio Heiloo, Haarlem of Noordwijk? Dan bent u bij Swart Electrotechniek aan het juiste adres!

De voordelen van een laadpaal:

laadpaal icon

Opladen voor de deur

Met een laadpaal bij u thuis laad u uw elektrische auto snel en eenvoudig voor de deur op.  U hoeft nooit meer langs een tankstation en u hoeft ook niet op zoek naar een laadplek. Gemak dient de mens. Laad s avonds uw auto op en rij er in de ochtend weer zonder zorgen mee weg.
duurzaam icon

Duurzaam

Door te rijden in een elektrische auto draagt u uw steentje bij aan het milieu. Elektrische auto's stoten geen vervuilende uitlaatgassen uit, maar maken gebruik van elektriciteit. Maakt u ook nog eens gebruik van groene stroom, bijvoorbeeld door het gebruik van zonnepanelen op uw dak, dan bent u helemaal milieuvriendelijk bezig.

Geld besparen

Bespaar geld

Het rijden in elektrische auto is goedkoper dan het rijden in een benzineauto. Dit komt niet alleen omdat elektriciteit goedkoper is dan benzine, maar ook de onderhoudskosten van een hybride auto zijn lager dan een benzineauto. Daarnaast kan een bestuurder van een hybride auto ook nog gebruik maken van een aantal fiscale voordelen en subsidies. Kortom uiteindelijk bespaart u geld met het rijden in een milieuvriendelijke hybride auto.

Welke laadpaal moet ik kopen?

Er zijn veel verschillende soorten en merken laadpalen op de markt. Wij werken o.a. graag met de laadpalen van Wallbox, van Alfen, Webasto en EV Box. Al deze merken hebben een ruim assortiment laadpalen. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u graag welke laadpaal voor u het meest geschikt is. De meest geschikte laadpaal voor uw elektrische auto hangt bijvoorbeeld af van het type auto dat u rijdt. En zoekt u een slimme compacte laadpaal voor installatie aan uw huis of voor op een paal? Zoekt u een laadstation voor een lease auto en wilt u eenvoudig de laadsessies kunnen verrekenen met uw werkgever? Wij nemen graag alles met u door om zo tot een goed advies te komen.


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wat kost een laadpaal?

De kosten van een laadpaal hangen uiteraard ook af van uw eisen en wensen en het type auto dat u rijdt. Zoekt u een slimme compacte laadpaal die aan uw huis gemonteerd kan worden of zoekt u juist een laadstation aan een paal? En moet voor de installatie van de laadpaal uw groepenkast nog aangepast worden? Er zijn verschillende prijsbepalende factoren, onze vakkundige installateurs vertellen u er graag alles over.


Er zijn laadpalen van verschillende merken en in verschillende prijsklasses te koop. Zo koopt u bijvoorbeeld al een compacte Wallbox Pulsar Plus als thuislader voor uw elektrische auto vanaf € 875,- (exclusief montage en eventuele aanpassingen aan uw groepenkast).


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt een laadpaal?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto op te laden. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een publieke laadpaal of van een laadpaal bij u thuis. Heeft u thuis een laadpaal dan zit daar een kabel aan vast die u kunt inpluggen in uw auto. U maakt dan gebruik van de stroom van uw energieleverancier en u betaalt hier ook de kosten voor. 


Wilt u gebruiken maken van een publieke laadpaal? Dan heeft u de mobiele laadkabel nodig die bij uw elektrische auto is geleverd. U plugt deze in uw auto in en in de laadpaal. Met behulp van een laadpas start u vervolgens het laden van uw auto en met deze zelfde pas stopt u het laden ook weer. De kosten van deze laadsessies worden met u verrekend door de energieleverancier van de laadpaal en in sommige gevallen betaalt u nog abonnementskosten voor uw laadpas.

Wij werken o.a. met de volgende merken laadpalen:

logo van alfen

Van Alfen

logo wallbox

Wallbox

logo webasto

Webasto

Alles wat u verder nog wilt weten over laadpalen

Alle antwoorden op uw vragen over laadpalen vindt u in onze kennisbank. Neem gerust een kijkje. Zijn uw vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op!

Gaat u binnenkort elektrisch rijden en heeft u een laadpaal voor thuis of op kantoor nodig? Bel of mail ons voor meer informatie, advies of een offerte.