Laadpalen

Laadpalen

Laadpaal nodig?
Bij Swart Electrotechniek bent u aan
het juiste adres!

Elektrisch rijden is de toekomst en het wordt ook steeds betaalbaarder. Steeds meer mensen kiezen daarom voor het rijden in een duurzame elektrische auto, zowel voor zakelijke als privékilometers. Swart Electrotechniek is gecertificeerd om vakkundig laadpalen bij uw woning of kantoor te installeren en kan u ook deskundig adviseren over de vele verschillende laadpalen die er tegenwoordig zijn.

De voordelen van een laadpaal:

laadpaal icon

Opladen voor de deur

Met een laadpaal voor de deur laad je je auto snel en eenvoudig voor je deur op en hoef je nooit meer langs een tankstation. Gemak dient de mens.
duurzaam icon

Duurzaam

Door te rijden in een elektrische auto draagt u uw steentje bij aan het milieu. Elektrische auto's stoten geen vervuilende uitlaatgassen uit, maar maken gebruik van elektriciteit. Maakt u nou ook nog eens gebruik van groene stroom, bijvoorbeeld door het gebruik van zonnepanelen op uw dak, dan bent u helemaal milieuvriendelijk bezig.

Geld besparen

Bespaar geld

Het rijden in elektrische auto is goedkoper dan het rijden in een benzineauto. Dit komt niet alleen omdat elektriciteit goedkoper is dan benzine, maar ook de onderhoudskosten van een elektrische auto zijn lager dan een benzineauto. Daarnaast kan een bestuurder van een elektrische auto ook nog gebruik maken van een aantal fiscale voordelen. Kortom uiteindelijk bespaart u geld met het rijden in een elektrische auto.

Wij werken o.a. met de volgende merken laadpalen:

logo van alfen

Van Alfen

logo wallbox

Wallbox

logo webasto

Webasto

Gaat u binnenkort elektrisch rijden en heeft u een laadpaal nodig?
Bel of mail ons voor meer informatie, advies of een offerte.

arrow_drop_up arrow_drop_down