Zonnepanelen

Zonnepanelen installeren?

Zonnepanelen installeren in de regio Heiloo, Haarlem of Noordwijk? Bij Swart Electrotechniek bent u aan het juiste adres!

Met zonnepanelen op het dak van uw huis of kantoor kunt u zelf eenvoudig stroom opwekken. Het zonlicht wordt omgezet in elektriciteit die u vervolgens gewoon via het stopcontact kunt gebruiken. Met zonnepanelen op uw dak wekt u zelf groene stroom op en spaart u zowel het milieu als energiekosten. Als bespaarinstallateur beschikken wij over een breed assortiment zonnepanelen. Wilt u zonnepanelen laten installeren in de regio Heiloo, Haarlem of Noordwijk? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van zonnepanelen

duurzaam icon

Duurzaam

Door het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw woning wekt u op een milieuvriendelijke manier elektriciteit op, de zogenaamde 'groene stroom'.

Geld besparen

Bespaar geld

Met de aanschaf van zonnepanelen kunt u veel geld besparen op uw energierekening. Hoe meer de zon schijnt, hoe meer gratis energie u opwekt. De investering in zonnepanelen zijn over het algemeen binnen 10 jaar terug verdient. En heeft u stroom over? Dan kunt u deze aan het electriciteitsnet leveren via de salderingsregeling.

subsidie icon

Subsidie

De overheid heeft verschillende financiële regelingen voor zonnepanelen om de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Denk hierbij aan een energiebespaarlening, BTW teruggave en een salderingsregeling.

Welke zonnepanelen moet ik kopen?

Steeds meer mensen investeren tegenwoordig in duurzame zonnepanelen, maar welke moet u kopen. Er zijn veel verschillende merken zonnepanelen op de markt. Wij werken o.a. graag met der merken Leapton Solar, Bauer Solar, JA Solar en Jinko Solar. Wat is de prijs van deze zonnepanelen? En hoeveel zonnepanelen heeft u nodig? Welk soort zonnepaneel moet u kopen? Er zijn bijvoorbeeld polykristallijne en monokristallijne zonnepanelen en zonnepanelen met en zonder rand. Wat is de levensduur van de zonnepanelen en hoe lang zit er garantie op de zonnepanelen? Kan ik subsidie krijgen? Afhankelijk van uw wensen en de plaats waar de zonnepanelen geinstalleerd moeten worden adviseren wij u graag welke zonnepanelen voor u het meest geschikt zijn. 

Wat kosten zonnepanelen?

Met het oog op de stijgende energieprijzen kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om hun huis te verduurzamen. Een investering in zonnepanelen kost u al snel een paar duizend euro, maar levert u uiteindelijk ook heel veel op.


Een voorbeeld: 10 Zonnepanelen van elk 370wP kosten u ongeveer € 4.500,- en ze gaan rond de 25 jaar mee. Per jaar leveren ze ongeveer 660 euro op,  dat betekent dat ze over 25 jaar ongeveer 16.500 euro opleveren.


Wilt u meer weten over de exacte kosten van zonnepanelen voor uw woning of kantoor, neem dan contact met ons op.

Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. De zonnecellen zijn gemaakt van een materiaal  dat stroom geleid als er licht op schijnt. Als de zon op een zonnepaneel schijnt ontstaat er gelijkstroom die vervolgens door een omvormer weer wordt omgezet in wisselstroom. Een omvormer zorgt er vervolgens voor dat de stroom naar het electriciteitsnet wordt gestuurd en door u gebruikt kan worden.


Teveel opgewekte energie wordt teruggeleverd aan uw energieleverancier en wordt jaarlijks met u verrekend via de salderingsregeling.

Wij werken o.a. met de volgende merken zonnepanelen:

logo leapton

Leapton Solar

logo bauer solar

Bauer Solar

logo JA Solar

JA Solar

logo jinko solar

Jinko Solar

Alles wat u verder nog wilt weten over zonnepanelen

Alle antwoorden op uw vragen over zonnepanelen vindt u in onze kennisbank. Neem gerust een kijkje. Zijn uw vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op!

Wilt u zonnepanelen op uw dak laten plaatsen en wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden voor u?
Bel of mail ons voor meer informatie, advies of een offerte.